A Közgyűlés előterjesztései

Ez a cikk több mint 3 hónapja készült. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az április 13-án (pénteken) az OBH aulájában (1055 Budapest, Szalay utca 16.)  tartandó éves rendes (megismételt) közgyűlés előterjesztései olvashatóak március 19. óta a Kamara zárt honlapjának „Kamaránk > Közgyűlések fontos dokumentumok” rovatában. Az anyagok elérhetőek az új ügyintézési felületünkön is (a kamarai jogtanácsosoknak és az idén felvetteknek ezt az utat javasoljuk), ahol ügyfélkapuval belépve és a KASZ-t megadva lehet hozzáférni. Az elnökségi, elnöki és bizottsági beszámolók a szokásos tagolású terjedelmes (mellékletek nélkül 134 oldalas) dokumentumban tekinthetők meg. Az első fejezetek részletezik az Ügyvédi törvény változásait, az első negyedév során tapasztalt anomáliákat.

Ugyancsak elérhető a 2017. évi költségvetési beszámoló és 2018. évi terv, a számviteli törvény szerinti beszámoló, az Ellenőrző Bizottság jelentése és a Kamara két gazdasági társaságának számviteli beszámolója.