Megérkeztek a JogTudor kommentárok

Ez a cikk több mint 2 éve készült. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Könyvéért jöjjön be, vagy küldjön be a Kamarába valakit!Átvehetők a JogTudor papír alapú könyvei a Kamarában. A már megszokott helyeken (a Szemere utcai bejáraton át, vagy az ügyfélszolgálaton) reggel 9 és 15 óra között, pénteken 14 óráig – térítés nélkül – már átvehetőek az őszi idény legfrissebb JogTudor kommentárjai. Ez a szolgáltatás szakvizsgázott aktív kollégáinkat (ügyvédek, alkalmazott ügyvédek, európai közösségi jogászok, külföldi jogi tanácsadók) “alanyi jogon” illeti meg. Az elérhető címeket és mennyiségeket a hírlevél útján idén májusban lebonyolított előzetes (2000 tag által elvégzett) regisztrációk számai és arányai alapján alakítottuk ki, így bízunk benne, hogy mindenki hozzájut ahhoz a kiadványhoz, amely őt a leginkább érdekli. Az ügyvédjelöltek számára a Kamara akkor és attól függően teszi hozzáférhetővé a könyveket, hogy a tagság milyen gyorsan veszi át az elsősorban szakvizsgázott kollégáinknak szánt könyveket.

Aki májusban nem regisztrált, most megteheti. Tekintse át a kínálatot és egy online felületen – amely itt érhető el – a kiválasztást előzetesen elvégezheti!

A kötetcímek a következők:
- A cégnyilvánosságról, a bírósági cégeljárásról és a végelszámolásról szóló 2006. évi V. törvény kommentárja (Ctv.)
- A fizetési meghagyásos eljárásról szóló 2009. évi L. törvény kommentárja (Fmhtv.)
- A bírósági végrehajtásról szóló 1994. évi LIII. törvény kommentárja (Vht.)
- A polgári perrendtartásról szóló 1952. évi III. törvény kommentárja (Pp.)
- A csődeljárásról és a felszámolási eljárásról szóló 1991. évi XLIX. törvény kommentárja (Cstv.)

Kívánjuk, hogy haszonnal, ügyfelei megelégedésére használja ezt a JogTudor kiadványt is!