Állásajánlat: polgári jogi területen működő ügyvédi iroda ügyvédjelöltet keres

Dr. Szabó Gabriella Tünde ügyvéd polgári jogi területen működő ügyvédi irodájába 2021 áprilisától keres munkájára igényes és megbízható ügyvédjelöltet.

Célja a hosszabb távú és stabil együttműködés kialakítása annak érdekében, hogy az ügyvédi iroda hatékony és szakszerű jogi hátteret biztosítson, és segítséget nyújtson a társasági-, gazdasági-, ingatlan- öröklési jog és a munkajog területén mind a magánszemély, mind pedig a céges ügyfelek számára.

Feladatok: szerződések készítése és véleményezése, beadványok, jogi állásfoglalások szerkesztése, jogszabály-kutatás, anyaggyűjtés, jogi előkészítő munka és jogi képviselet ellátása polgári peres és nem peres eljárásokban, ügyfelekkel és hatóságokkal, bíróságokkal való kapcsolattartás.

Ezen feladatok elvégzésével Te is nagymértékben hozzájárulsz majd az Ügyvédi Iroda eredményes működéséhez és az ügyfelek még teljesebb körű kiszolgálásához.

Elvárások: az ideális jelölt az, aki polgári jogi területen legalább 1-1,5 év ügyvédjelölti szakmai tapasztalattal rendelkezik.

Amit kínál: versenyképes juttatás, igényes munkahelyi környezet, szakmai fejlődés és tapasztalatszerzés.

Munkavégzés helye: Budapest, XI. kerület (Gellért tér).

Ha szeretnél egy már stabil, de új alapokra épülő ügyvédi iroda felvirágoztatásának részese lenni, és kedveled a kihívásokat, akkor ez a munka Rád vár! Ha szorgalmas vagy és fontos számodra a szakmaiság és hogy segíthess másoknak, akkor Téged keresnek!

Jelentkezésedhez küldd el a frissített, magyar nyelvű önéletrajzod Dr. Szabó Gabriella Tünde ügyvéd részére a dr.szabogabriella@gszugyved.hu e-mail címre!